Μενου
Καλαθι

Catnip - Ελκυστικό Spray Για Την Ευεξία Των Γατών 100ml

Catnip - Ελκυστικό Spray Για Την Ευεξία Των Γατών 100ml
Εξαντλήθηκε
Catnip - Ελκυστικό Spray Για Την Ευεξία Των Γατών 100ml
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός Προϊόντος: 666-0241
  • Βάρος: 100.00g

Περιγραφη

Το Catnip Spray περιέχει ρίζα catnip και βαλεριάνα που  περιέχει νεπαταλακτόνη, μια δραστική οργανική ένωση που προκαλεί αλλαγή συμπεριφοράς στις γάτες. Οι γάτες εισπνέουν τα αρωματικά έλαια της ρίζας catnip και βαλεριάνας, όπου έρχονται σε επαφή με ειδικούς υποδοχείς στη μύτη της γάτας. Αυτοί οι υποδοχείς συνδέονται με τον εγκέφαλο και επηρεάζουν τη συμπεριφορά της γάτας.

Η γοητεία των φυτικών εκχυλισμάτων στο Catnip Spray  διεγείρει τα ένστικτα του παιχνιδιού στις περισσότερες γάτες, παρέχοντας μια έκρηξη παιχνιδιάρικης ενέργειας, ακολουθούμενη συνήθως από μια ώριμη περίοδο.

Ορισμένες γάτες που δεν επηρεάζονται από λάδι catnip μπορεί να αντιδράσουν στη ρίζα της γάτας. Επομένως, δημιουργήθηκε ένα συνεργιστικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας δύο ενεργά συστατικά στο Catnip Spray για να αυξήσετε την αποδοτικότητα των προϊόντων.

Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει από γάτα σε γάτα, αλλά συχνά κάνει τους γούνινους φίλους μας ήρεμους και χαρούμενους.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

  • Ψεκάστε το ονυχοδρόμιο και το κρεβάτι της γάτας σας για να ενθαρρύνετε τη χρήση.
  • Ψεκάστε τα παιχνίδια της για να προωθήσετε το ενεργό παιχνίδι και την άσκηση.
  • Ψεκάστε σε ένα νέο περιβάλλον για να ενθαρρύνετε τις ντροπαλές γάτες να είναι άνετες και να βοηθήσετε τις εισαγωγές γάτας σε γάτα να πάνε ομαλά και να εξοικειώσουν τη γάτα με ένα νέο αξεσουάρ.
  • Χρησιμοποιήστε Catnip spray στο φορέα ή το κιβώτιο για να μειώσετε το άγχος και να δημιουργήσετε κατασταλτική κατάσταση κατά τη διάρκεια ταξιδιών.

Δοσολογία και χορήγησηΑνακινήστε καλά το μπουκάλι πριν από τη χρήση και ψεκάστε από απόσταση 15-20cm πάνω από το αντικείμενο που θα πλησιάσει η γάτα σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 2-3 φορές την εβδομάδα. Οι γάτες άνω των 6 - 9 μηνών δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον.