Μενου
Καλαθι

D-Kaltabs – Συμπλήρωμα Ασβεστίου 84tabs

D-Kaltabs – Συμπλήρωμα Ασβεστίου 84tabs
D-Kaltabs – Συμπλήρωμα Ασβεστίου 84tabs
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 666-0209

Περιγραφη

Συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει ασβέστιο στους τετράποδους φίλους μας σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

  • Το ασβέστιο έχει σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό των οστών και των δοντιών, στην πήξη του αίματος, στη δομή των αρθρώσεων, στη ρύθμιση των παλμών και στην αποκατάσταση του νευρικού συστήματος. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να καλύψουμε την καθημερινή ανάγκη ασβεστίου των γούνινων φίλων μας. Ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της περιόδου γαλουχίας τόσο η μητέρα όσο και το παιδί έχουν αυξημένη ανάγκη από ασβέστιο.
  • Η ταχεία ανάπτυξη σε κατοικίδια ζώα μεγάλης φυλής διαρκεί μέχρι την ηλικία των 24 μηνών. Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου, η έλλειψη ασβεστίου μπορεί να προκαλέσει μόνιμα, ανεπανόρθωτα σκελετικά προβλήματα.
  • Η απορρόφηση ασβεστίου μπορεί να μειωθεί για διάφορους λόγους. Η βιταμίνη D είναι βασικός παράγοντας στην απορρόφηση ασβεστίου και η ανεπάρκεια μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη απορρόφηση ασβεστίου. Επομένως, αφήστε τον γούνινο φίλο σας να τρέξει και να παίξει και να πάρει άφθονο φως του ήλιου τις ηλιόλουστες μέρες.
  • Το D-Kaltabs περιέχει επαρκή ποσότητα Bιταμίνης D, Ασβεστίου και Φωσφόρου.

Οδηγίες ΧρήσηςΓια να καλύψετε την ανάγκη για ασβέστιο και βιταμίνη D3, προσθέστε 1/2 δισκίο (0,75 γρ.) την ημέρα για γάτες και κουτάβια, 1 δισκίο την ημέρα (1,5 γρ.) για κάθε 15κ ενήλικα σκύλο, 2 δισκία (3 γρ.) ανά ημέρα για 30κ ενήλικα σκύλο. Τα δισκία μπορούν να χορηγηθούν απευθείας ή να αναμιχθούνε σε ξηρά ή υγρή τροφή.