Μενου
Καλαθι

Megabone

Κατασκευαστής: Picart
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Σκυλοτροφή συντήρησης για ενήλικους σκύλους, για όλες τις ράτσες.ΣΥΝΘΕΣΗ:Σιτηρά, Κρέας και ζωικά παράγωγα, Παράγωγα φυτικής προέλευσης, ελαία, λίπη , βιταμίνες, ιχνοστοιχεία. ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ:Ακατέργαστες πρωτεΐνες 24%, Έλαια και λίπη 10%, Ανόργανες ύλες 9.5%, Ακατέργαστες ίνες 2.6%..
Κατασκευαστής: Picart
Η Megabone Adult Premium ενδείκνυται για κάθε ενήλικο σκύλο με κανονική καθημερινή δραστηριότητα, από την ηλικία του ενός έτους, ανεξαρτήτου φυλής ή μεγέθους. Η ειδικά μελετημένη της σύνθεση  καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των ενήλικων σκύλων,παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά κ..
Κατασκευαστής: Picart
Η Megabone Energy ενδείκνυται για κάθε ενήλικο σκύλο με έντονη σωματική δραστηριότητα και υψηλές ενεργειακές ανάγκες, ανεξαρτήτου φυλής ή μεγέθους. Η ποιότητα των συστατικών της και ο τρόπος παρασκευής της, καθιστούν την Megabone Energy εξαιρετικά αφομοιώσιμη, ώστε να παρέχει υψηλή με..
Κατασκευαστής: Picart
Πλήρης και ισορροπημένη τροφή για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών, με υψηλά επίπεδα καθημερινής δραστηριότηταςΤο Megabone High Energy είναι η ειδανική τροφή για την καθημερινή συντήρηση ενήλικων σκύλων με υψηλά επίπεδα σωματικής δραστηριότητας. Είναι επίσης ιδανική για σκύλους εργασίας και αγώνων.&..
Κατασκευαστής: Picart
Η Megabone Puppy Premium παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το κουτάβι σας, σε αυτή τη σημαντική περίοδο της ζωής του. Η μελετημένη της σύνθεση περιέχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και λιπαρά για την υποστήριξη της διαδικασίας ανάπτυξης.Με ειδικά μελετημένο μέγεθος της κροκέ..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)