Μενου
Καλαθι

Θεραπευτικά σκευάσματα

Κατασκευαστής: Bio PetActive
Η Bio-Urinamin προάγει μια φυσιολογική, υγιή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος σε γάτες και σκύλους. Βοηθά στη μείωση των οξέων ή χρόνιων επαναλαμβανόμενων ευαισθησίας του ουροποιητικού συστήματος. Το μασώμενο δισκίο Bio-Urinamin περιέχει ένα μείγμα βασικών φυσικών συστατικών όπως το c..
Κατασκευαστής: Bio PetActive
Το Biodent Hexidine  παρέχει στοματική και οδοντιατρική υγιεινή για γάτες και σκύλους. Μειώνει επίσης και αποτρέπει την πλάκα βακτηρίων που είναι ο πιο κοινός λόγος για ασθένειες των ούλων.Γλυκονική χλωρεξιδίνη: έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Βοηθά στην απομάκρυνση της πλ..
Κατασκευαστής: Bio PetActive
Συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει ασβέστιο στους τετράποδους φίλους μας σε κάθε στάδιο της ζωής τους.Το ασβέστιο έχει σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό των οστών και των δοντιών, στην πήξη του αίματος, στη δομή των αρθρώσεων, στη ρύθμιση των παλμών και στην αποκατάσταση του νευρικού συστήματος. Επομένως..
Κατασκευαστής: Bio PetActive
Συμπλήρωμα διατροφής για υποστήριξη της υγιούς ανάπτυξης και της ανθεκτικότητας στις ασθένειες για κουτάβια και ενήλικους σκύλους.Η βιταμίνη Α συμβάλλει στη μείωση της ξηρότητας, της σκλήρυνσης και του κνησμού που μπορεί να εμφανιστεί στο δέρμα του γούνινου φίλου μας και βοηθά στην προστασία από ασθ..
Κατασκευαστής: Cennamo Pet Food
Ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για την ξηρά τροφή σκύλων και γατών, με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό του ζώου. Η πλούσια σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα συνταγή αυξάνει την ενεργειακήαξία του γεύματος, καθιστώντας το πολύ πιο νόστιμο.Χορηγούμενο τακτικά, συμβάλλει αποτελεσματικά στην ενίσχυση του ..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)