Μενου
Καλαθι

H.T.

Κατασκευαστής: Cennamo Pet Food
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Super premium τροφή για ενήλικες γάτες πλήρης και ισορροπημένη από την ηλικία του ενός έτους και μετά με βάση το αφυδατωμένο κοτόπουλο.Χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεσή του, πλούσια σε φυσικές ίνες που διατηρούν τη σωστή εντερική διέλευση, συμβάλλει στη φυσική εξάλειψη των τριχόμπαλων.Τα τρόφιμα..
Κατασκευαστής: Cennamo Pet Food
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Super premium τροφή για ενήλικες γάτες, πλήρης και ισορροπημένη από ενός έτους και μετά με βάση τον αφυδατωμένο σολομό.Η τροφή παρασκευάζεται με τουλάχιστον:70% πρωτεΐνη ζωικής προέλευσης20% πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης από προϊόντα κατάλληλα για ανθρώπινη χρήση10% από φρούτα, μέταλλα και φ..
Κατασκευαστής: Cennamo Pet Food
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:H Η.Τ. Sterilized Chicken & Turkey είναι μια υψηλής ποιότητας πλήρης ισορροπημένη τροφή για ενήλικες γάτες. Ιδανική για στειρωμένες γάτες, με χαμηλά λιπαρά, εμπλουτισμένες με L-καρνιτίνη,  φτιαγμένη με κοτόπουλο και γαλοπούλα.ΣΥΝΘΕΣΗ:Αφυδατωμένη πρωτεΐνη κοτόπουλου και γαλοπο..
Κατασκευαστής: Cennamo Pet Food
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Super premium τροφή για ενήλικες γάτες, πλήρης και ισορροπημένη, από την ηλικία του ενός έτους και μετά, ιδανική για στειρωμένες γάτες με ανάγκη για διατροφή χαμηλή σε λιπαρά και εμπλουτισμένη με L-καρνιτίνη με βάση τον αφυδατωμένο σολομό.Η τροφή παρασκευάζεται με τουλάχιστον:70% πρωτεΐνη ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)