Μενου
Καλαθι

ΣΚΥΛΟΣ

Select Veterinary Diets Gastrointestinal 10kg
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Picart
Οι πεπτικές παθήσεις στους σκύλους μπορεί να προκύψουν από ποικίλες αιτίες και να οδηγήσουν σε μια σειρά κλινικών συμπτωμάτων. H Select Veterinary Diets Gastrointestinal είναι μια εξειδικευμένη τροφή υψηλής πεπτικής ικανότητας. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε ειδικά για εκείνα τα ζώα που έχουν ευαίσθητο..
Κατασκευαστής: Picart
Οι πεπτικές παθήσεις στους σκύλους μπορεί να προκύψουν από ποικίλες αιτίες και να οδηγήσουν σε μια σειρά κλινικών συμπτωμάτων. H Select Veterinary Diets Gastrointestinal είναι μια εξειδικευμένη τροφή υψηλής πεπτικής ικανότητας. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε ειδικά για εκείνα τα ζώα που έχουν..
Κατασκευαστής: Picart
H Picart Select Diet HYPOALLERGENIC  είναι μια πλήρης διαιτητική και ισορροπημένη τροφή, παρασκευασμένη με συστατικά φυσικής προέλευσης, με πρόσθετες βιταμίνες και μέταλλα, για σκύλους που εμφανίζουν τροφική δυσανεξία, για όλες τις φυλές και σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους. Χάρη στη χαμηλή ..
Κατασκευαστής: Picart
H Picart Select Diet HYPOALLERGENIC  είναι μια πλήρης διαιτητική και ισορροπημένη τροφή, παρασκευασμένη με συστατικά φυσικής προέλευσης, με πρόσθετες βιταμίνες και μέταλλα, για σκύλους που εμφανίζουν τροφική δυσανεξία, για όλες τις φυλές και σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους. Χάρη στη χα..
Κατασκευαστής: Picart
H Picart Select Diet Mobility for dogs είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή, φτιαγμένη με συστατικά φυσικής προέλευσης*, με πρόσθετες βιταμίνες και μέταλλα, κατάλληλη για όλους τους ενήλικες σκύλους που παρουσιάζουν προβλ΄ματα και ευασιθησία στις αρθρώσεις. Περιέχει λειτουργικά συστατικά που βοηθ..
Κατασκευαστής: Picart
H Picart Select Diet Mobility for dogs είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή, φτιαγμένη με συστατικά φυσικής προέλευσης*, με πρόσθετες βιταμίνες και μέταλλα, κατάλληλη για όλους τους ενήλικες σκύλους που παρουσιάζουν προβλ΄ματα και ευασιθησία στις αρθρώσεις. Περιέχει λειτουργικά συστατικ..
Select Veterinary Diets Skin & Coat 10kg
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: Picart
Oι σκύλοι που εμφανίζουν δερματικά προβλήματα, χρειάζονται μια δίαιτα που μπορεί να αντιμετωπίσει τις πιο συχνές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η δερματολογία των σκύλων, όπως η Select Veterinary Diets Skin & Coat.Οργανικός ψευδάργυρος που βοηθά στην πρόληψη της δερματοπάθειας.Χρήση μαγιάς πλούσια..
Κατασκευαστής: Picart
Oι σκύλοι που εμφανίζουν δερματικά προβλήματα, χρειάζονται μια δίαιτα που μπορεί να αντιμετωπίσει τις πιο συχνές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η δερματολογία των σκύλων, όπως η Select Veterinary Diets Skin & Coat.Οργανικός ψευδάργυρος που βοηθά στην πρόληψη της δερματοπάθειας.Χρήση ..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)