Μενου
Καλαθι

Vitali-Dog - Πολυβιταμίνες Σκύλου 150tabs

Vitali-Dog - Πολυβιταμίνες Σκύλου 150tabs
Vitali-Dog - Πολυβιταμίνες Σκύλου 150tabs
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 666-0201

Περιγραφη

Συμπλήρωμα διατροφής για υποστήριξη της υγιούς ανάπτυξης και της ανθεκτικότητας στις ασθένειες για κουτάβια και ενήλικους σκύλους.

Η βιταμίνη Α συμβάλλει στη μείωση της ξηρότητας, της σκλήρυνσης και του κνησμού που μπορεί να εμφανιστεί στο δέρμα του γούνινου φίλου μας και βοηθά στην προστασία από ασθένειες και επιβλαβείς επιδράσεις των χημικών.

Η βιταμίνη Ε βοηθά στην προστασία από πολλές ασθένειες και διαταραχές όπως καρδιαγγειακές, οπτικές και νευρικές παθήσεις που προκύπτουν από γήρανση και ασθένειες που προκαλούν άγχος.

Βιταμίνη Β5 - Παντοθενικό οξύ, είναι μια βιταμίνη κατά του στρες. Οι γούνινοι φίλοι μας δεν μπορούν να καταπολεμήσουν λοιμώξεις εάν δεν λάβουν επαρκή ποσότητα βιταμίνης Β5.

Η βιταμίνη Η - η βιοτίνη, είναι μια πολύ σημαντική βιταμίνη που βοηθά να ξεπεραστεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι λάτρεις των ζώων - η απώλεια τρίχας. Η βιοτίνη βοηθά το κατοικίδιο ζώο σας να διατηρήσει ένα υγιές και λαμπερό τρίχωμα.

Η βιταμίνη Β9, το φολικό οξύ είναι μια βιταμίνη που απαιτείται ιδιαίτερα από τα σκυλιά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εάν χρησιμοποιείται τακτικά κατά την περίοδο πριν από την εγκυμοσύνη, υποστηρίζει την υγιή ανάπτυξη του απογόνου στη μήτρα της μητέρας.

Οδηγίες ΧρήσηςΓια να ικανοποιήσετε την ανάγκη για βιταμίνες και αμινοξέα, για κάθε 10 κιλά σωματικού βάρους σκύλων και γατών, προσθέστε 0,5 γρ. (1 δισκίο) καθημερινά στο φαγητό ή μπορεί να χορηγηθεί απευθείας.