Μενου
Καλαθι

Geoclay

Κατασκευαστής: Geoclay
Άμμος υγιεινής από λευκό μπετονίτη υψηλής ποιότητας και απορροφητικότητας με άρωμα Aloe Vera (αλόη).Παγιδεύει τις οσμές των ούρων και της αμμωνίας με φυσικό τρόπο. Με ισχυρή συγκολλητική δράση και τεχνολογία που δεν δημιουργεί σκόνη.Συσκευασία: 10LΜε μοναδική φυσική φόρμουλα που παγιδ..
Κατασκευαστής: Geoclay
Άμμος υγιεινής από λευκό μπετονίτη υψηλής ποιότητας και απορροφητικότητας με άρωμα Aloe Vera (αλόη).Παγιδεύει τις οσμές των ούρων και της αμμωνίας με φυσικό τρόπο. Με ισχυρή συγκολλητική δράση και τεχνολογία που δεν δημιουργεί σκόνη.Συσκευασία: 5LΜε μοναδική φυσική φόρμουλα που παγιδε..
Κατασκευαστής: Geoclay
Άμμος υγιεινής από λευκό μπετονίτη υψηλής ποιότητας και απορροφητικότητας με άρωμα Baby Powder (παιδική πούδρα).Παγιδεύει τις οσμές των ούρων, δημιουργώντας συμπαγείς σβώλους που απομακρύνονται εύκολα από την αμμολεκάνη. Συσκευασία: 10LΜε μοναδική φυσική φόρμουλα που παγιδεύει τις οσμέςΓνωρίστε τη&n..
Κατασκευαστής: Geoclay
Άμμος υγιεινής από λευκό μπετονίτη υψηλής ποιότητας και απορροφητικότητας με άρωμα Baby Powder (παιδική πούδρα).Παγιδεύει τις οσμές των ούρων, δημιουργώντας συμπαγείς σβώλους που απομακρύνονται εύκολα από την αμμολεκάνη.Συσκευασία: 5LΜε μοναδική φυσική φόρμουλα που παγιδεύει τις οσμές..
Κατασκευαστής: Geoclay
Άμμος υγιεινής από λευκό μπετονίτη υψηλής ποιότητας και απορροφητικότητας με άρωμα Lavender (λεβάντας). Παγιδεύει τις οσμές των ούρων, στους ισχυρούς σβώλους της, ενώ το άρωμα από έλαια λεβάντας, αφήνει μια αίσθηση καθαριότητας στην αμμολεκάνη της γάτας σας.Συσκευασία: 10LΜε μοναδική φυσική φό..
Κατασκευαστής: Geoclay
Άμμος υγιεινής από λευκό μπετονίτη υψηλής ποιότητας και απορροφητικότητας με άρωμα Lavender (λεβάντας).Παγιδεύει τις οσμές των ούρων, στους ισχυρούς σβώλους της, ενώ το άρωμα από έλαια λεβάντας, αφήνει μια αίσθηση καθαριότητας στην αμμολεκάνη της γάτας σας.Συσκευασία: 5LΜε μοναδική φυ..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)